Verrassing. Ontroering. Spektakel.

Geen ander instrument heeft de energie en uitstraling van de pipes & drums.
Schenk je gasten en vrienden een onvergetelijke herinnering.

 

Events & bedrijfsfeesten

Events & bedrijfsfeesten

Wij dragen graag bij aan events zoals highland games, (kerst)markten, loopwedstrijden, herdenkingen, whiskytastings, openingen, bedrijfsfeesten, teambuildings, recepties en zo veel meer…

Optredens kunnen solo, als piper. Extra vibes ontstaan samen met mijn topdrummer Richard, gitarist of zelfs meerdere pipers. De samenstelling hangt af van de gewenste sfeer op je event. Door de talrijke mogelijkheden ontwerpen we de ideale act voor elk event.

Alvyn houdt als artiest van een uitdaging. Daarom is hij ook altijd te vinden voor events die net iets minder evident zijn. Golfclubs, serviceclubs en bedrijven doen vaak beroep op Alvyn, maar evengoed ontmoet je Alvyn op een loopwedstrijd, op een receptie, een incentive, tijdens een magisch avondspektakel, op een vrijgezellenavond, een cantus, bij onze ouderen in een rusthuis of... in een discotheek. 

Samen met u werk ik graag een uniek en onvergetelijk event uit. 

Privéfeesten

Privéfeesten

Verjaardagen, jubilea en verrassingsfeesten worden onvergetelijk met de sound & spirit van de Schotse highlands.

Onze memorabele en interactieve muzikale verrassingsact is onmisbaar voor je feest. Het is onze specialiteit om er samen met het publiek het dak af te krijgen. 

Optredens kunnen solo als piper.  Extra vibes ontstaan samen met mijn drummer, gitarist of meerdere pipers. De samenstelling hangt af van de gewenste sfeer op het feest.

Een impressie van de veelzijdigheid van onze optredens krijg je in deze video.

go all the way 1

Go all the way

Schotland is een veelzijdige en origineel thema voor uw event.

Mannen in kilt, whisky & zalm, highland games, doedelzakspelers en Schotse danseressen, vuurspuwers en folkmuziek - je kan met het thema alle kanten uit.

Wij hebben ervaring in het organiseren van Schotse themafeesten en kunnen je helpen met het uitwerken van je totaalconcept.

vuurspuwer

Een greep uit de mogelijkheden

  • Schotse outfits met echte kilts kunnen voor groepen tot 20 mannen. Meer info vind je op onze website schotsekilt.

  • Voor een vurige ontvangst van je gasten staan onze vuurspuwers in kilt paraat.

  • Voor de muzikale omkadering zorg ik samen met onze topdrummer Richard en onze folkgitarist.

  • Andere sfeermakers zoals highland games, whisky tasting & highland dancing kunnen jullie Highland party compleet maken.

  • Wij hebben de nodige ervaring en contacten om uw idee tot een professioneel totaalconcept uit te werken.

Testimonials

Mijn moeder was zeer aangedaan en onder de indruk. Tranen van dankbaarheid. Ze kon er niet over zwijgen, ze begon steeds terug over de doedelzakspeler... Mijn ouders zullen dit nooit vergeten. 

Frieda

Na een lange dag en een hele korte nacht wil ik toch eerst even tijd maken om je heel hartelijk te bedanken voor de supermooie verrassing die je mijn man Marc bezorgd hebt. Zoals hij zelf gezegd heeft deze morgen was dit het allermooiste geschenk dat hij gekregen heeft voor zijn pensioen. 

Katrien

Er moet nog een woord uitgevonden worden voor het gevoel van geluk dat jullie ons bezorgden! Het was 10 000 maal fantastisch!

Lucia

Bedankt voor je prachtige optreden. Alles was tiptop in orde en iedereen sprak er ’s avonds op het feest nog steeds over.

Eline
Contacteer Alvyn

Neem contact op

Stuur me een bericht met je vraag of idee. 
Bel je liever? Je kan me bereiken op 0475/51 56 64.

Contacteer Alvyn