Verrassing. Ontroering. Spektakel.

Geen ander instrument heeft de energie en uitstraling van de pipes & drums.
Schenk je gasten en vrienden een onvergetelijke herinnering.

 

Events & bedrijfsfeesten

Events & bedrijfsfeesten

Wil je jouw event extra kleur en dynamiek geven? Dan is de doedelzak een bijzonder goede keuze: origineel, krachtig en opvallend, mobiel en een tikkeltje excentriek.

Een doedelzakspeler past dan ook perfect in het plaatje op vele event. Niet alleen op highland games, whiskytastings en herdenkingen, maar ook op (kerst)markten, loopwedstrijden, openingen, bedrijfsfeesten, teambuildings, recepties en zo veel meer… 

Op grotere events trekken we graag wat extra registers open. Voor extra vibes, ritme en interactie breng ik mijn topdrummer Richard mee. Als de situatie dat vraagt laat ik mij vergezellen door mijn gitarist of zelfs door meerdere pipers. De samenstelling hangt af van de sfeer die je wenst op je event. Bel me en samen brainstormen we over de ideale act voor jouw event. 

Als artiest hou ik van een uitdaging. Daarom ben ik ook altijd te vinden voor events die net iets minder evident zijn. Golfclubs, serviceclubs en bedrijven doen vaak beroep op Alvyn, maar evengoed ontmoet je Alvyn op een loopwedstrijd, op een receptie, een incentive, tijdens een magisch avondspektakel, op een vrijgezellenavond, een cantus, bij onze ouderen in een rusthuis of... in een discotheek. 

Wat je event ook is: samen met u werk ik graag een uniek concept uit. 

Privéfeesten

Privéfeesten

Een verjaardagsfeest, verrassingsfeest of familiefeest staat of valt met wat je gasten beleven. Dat topmoment, die verrassing, dat onthouden je gasten voor altijd. 

Daarom is onze muzikale verrassingsact zo'n goede keuze voor je feest. Tegelijkertijd origineel, vol energie en interactief met het publiek. Het is onze specialiteit om er samen met het publiek het dak af te krijgen. 

Optredens kunnen solo als piper, maar graag breng ik extra ritme en ambiance met mijn drummer, gitarist of meerdere pipers. De samenstelling hangt af van de sfeer die je wenst op het feest.

Een impressie van de veelzijdigheid van onze optredens krijg je in deze video.

go all the way 1

Go all the way

Schotland is een veelzijdige en origineel thema voor je event.

Mannen in kilt, whisky & zalm, highland games, doedelzakspelers en Schotse danseressen, vuurspuwers en folkmuziek - je kan met het thema alle kanten uit.

Wij hebben ervaring in het organiseren van Schotse themafeesten en kunnen je helpen met het uitwerken van je totaalconcept.

vuurspuwer

Een greep uit de mogelijkheden

  • Schotse outfits met echte kilts kunnen voor groepen tot 20 mannen. Meer info vind je op onze website schotsekilt.

  • Voor een vurige ontvangst van je gasten staan onze vuurspuwers in kilt paraat.

  • Voor de muzikale omkadering zorg ik samen met onze topdrummer Richard en onze folkgitarist Paul.

  • Andere sfeermakers zoals highland games, whisky tasting & highland dancing kunnen jullie Highland party compleet maken.

  • Wij hebben de nodige ervaring en contacten om uw idee tot een professioneel totaalconcept uit te werken.

Testimonials

Mijn moeder was zeer aangedaan en onder de indruk. Tranen van dankbaarheid. Ze kon er niet over zwijgen, ze begon steeds terug over de doedelzakspeler... Mijn ouders zullen dit nooit vergeten. 

Frieda

Na een lange dag en een hele korte nacht wil ik toch eerst even tijd maken om je heel hartelijk te bedanken voor de supermooie verrassing die je mijn man Marc bezorgd hebt. Zoals hij zelf gezegd heeft deze morgen was dit het allermooiste geschenk dat hij gekregen heeft voor zijn pensioen. 

Katrien

Er moet nog een woord uitgevonden worden voor het gevoel van geluk dat jullie ons bezorgden! Het was 10 000 maal fantastisch!

Lucia

Bedankt voor je prachtige optreden. Alles was tiptop in orde en iedereen sprak er ’s avonds op het feest nog steeds over.

Eline
Contacteer Alvyn

Neem contact op

Stuur me een bericht met je vraag of idee. 
Bel je liever? Je kan me bereiken op 0475/51 56 64.

Contacteer Alvyn